Antti Railio on Voice of Finland -voittajana ja Raskasta Joulua -tähtenä tunnettu voimakasääninen laulaja, jonka tulkinnat ovat koskettaneet herkän suomalaisen rockmusiikin ystäviä jo vuosien ajan. Vuoden 2014 ”Vieras maa” -menestysalbumin ja vuonna 2016 julkaistun ”Samaan marmoriin” -hitin myötä Antti on kiertänyt maata ahkerasti esiintyen niin suurilla festivaalilavoilla kuin intiimeissä keikkapaikoissa.

Viimeiset pari vuotta Antti Railio on tehnyt vahvaa soolouraa. Syyskuussa -19 ilmestyi soolosingle ”Sun jälkeen routaa”.  Lisäksi Railio julkaisi viimein odotetun, isolla tuotannolla työstetyn joulualbumin.

Lokakuussa 2020 julkaistiin uusi albumi, joka kantaa nimeä Ikuisuus. Levyltä löytyy mm. hittikappale ”Mun sydän palaa sulle”.

”Antin keikoilla yleisö pääsee tunteiden eri sfääreihin, liikutuksesta ja itkusta iloon ja nauruun”, keikkajärjestäjät kommentoivat. 

Antti Railio konsertoi yhtyeensä lisäksi myös duona ja triona. 

YHTEISTYÖSSÄ

Neljällä Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä Knipi julkaisee uuden sooloalbumin ”Valoilmiöitä” 25. helmikuuta 2022. Pitkäsoitolta on ilmestynyt hyvän vastaanoton saaneet singlet Korttitalo, Tien varteen sekä 00840. Levyn tiimoilta alkaa myös mittava, läpi kevään jatkuva albuminjulkaisukiertue ympäri Suomea.

Lukuisia kulta- ja platinalevyjä saavuttanut Knipi on jättänyt vahvan jälkensä suomalaiseen pop-musiikkiin jo 1990-luvun alusta lähtien. Hänet tunnetaan Egotripin perustajajäsenenä ja palkittuna säveltäjänä, joka on loihtinut hittejä nimille kuten Jonna Tervomaa, Anna Puu sekä Irina. Viime vuosina hänet on opittu tuntemaan ennen kaikkea sooloartistina.

Knipin kiitelty esikoissoolo ilmestyi syksyllä 2019. Pandemian iskettyä Knipi ilahdutti suomalaisia sosiaalisessa mediassa läpi kevään MusaCorner-sarjallaan, missä hän tulkitsi sekä omia että muidenkin artistien teoksia poikansa Danskun kanssa. Hesaria myöten uutisoidusta konseptista ilmestyi lopulta myös Universalin julkaisema ”Best of MusaCorner” -albumi.

YHTEISTYÖSSÄ

VPF