Pohjoinen Uni

ūüēí 23:00ūüďćPerhonen

Pohjoinen Uni on vaikuttanut kotimaisen pop- ja rockmusiikin kentällä jo lähes 10 vuoden ajan.  

Vahvasti eteläpohjalaisten tähtien alla perustettu yhtye on vuosien varrella tehnyt uskollisesti omanlaista musiikkiaan, keikkaillut ympäri Suomen klubeilla ja festareilla sekä tehnyt itseään tunnetuksi yhä suurempiin ympyröihin.

Yhtye s√§velt√§√§ ja sanoittaa kaikki kappaleensa itse ja niiss√§ peilataankin vahvasti tosiel√§m√§ss√§ kohdattuja haasteita ja menetyksi√§, mutta my√∂s onnistumisia ja uusia mahdollisuuksia. Tarttuvat kappaleet ovat tavoittaneet laajasti kuuntelijakuntansa. T√§st√§ osoituksena on yli puolen miljoonan toistot Spotifyssa sek√§ lukuisat radiosoitot. Suosituimpiin kappaleisiin lukeutuu T√§hdenlento, Antaisin kaiken pois sek√§ Aika Korjaa

Energisistä live-esiintymisistään tunnettu Pohjoinen Uni oli ensimmäisten suomalaisten bändien joukossa toteuttamassa livestream-keikkaa keväällä 2020, kun pandemia sulki keikkapaikat. Kyseiseltä keikalta julkaistaan keväällä 2021 Livenä Kotona -EP, joka niin ikään löytyy Spotifysta.

T√§m√§n vuoden suunnitelmissa on paluu keikkalavoille ‚Äď siihen mihin kev√§√§ll√§ 2020 j√§√§tiin, sek√§ tietysti uuden musiikin julkaiseminen. On my√∂s ollut huhua liikenteess√§, ett√§ seuraava pitk√§soittokin olisi jo ty√∂n alla.

Tutustu musiikkiin Spotifyssa ja ajankohtaisiin kuulumisisiin Facebookissa ja Instagramissa.