TALKOO

Kiitos talkoisiin ilmoittautuneille. Kaikki paikat on täytetty.

Jokainen talkoolainen saa:

Työntekijäpaidan, ruokaa ja juomaa.

Taloonväki-rannekkeen, joka mahdollistaa ilmaisen sisäänpääsyn molempina päivinä.

Pääsyn kiitosiltaan eli rääpiäisiin, jossa tarjolla ruokaa ja juomaa sekä viihdytystä.

Pyynnöstä saat myös työtodistuksen.

Kun ilmoittaudut talkoolaiseksi, sitoudut tekemään vapaaehtoistyötä festarin eteen!

TEHTÄVÄT

ANNISKELUN AVUSTUS JA BLOKKAUS

Anniskelussa meillä on erikseen myyjät paikalla, joten sinun ei tarvitse osallistua kuin avustaviin tehtäviin taustalla, jotta myynti olisi sujuvaa. Tehtäviin kuuluu mm. kylmäkaappien täyttäminen, juomien kaataminen valmiiksi sekä yleisen siisteyden hoitaminen.

BLOKKAUS

Blokkarit ovat tärkeässä osassa festivaalin viihtyvyyden osalta kerätessään tyhjiä juoma-astioita ja muita roskia tapahtuma-alueelta illan aikana. Tässä tehtävässä voit toimia myös alaikäisenä.

JÄRJESTYKSEN-
VALVONTA (K-18)

Järjestyksenvalvojana osallistut VPF:n turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtimiseen. Järjestyksenvalvojat ottavat festivaalivieraat portilla vastaan sekä auttavat heitä mahdollisissa ongelmatilanteissa illan mittaan. Homma vaatii siis jämmäkkyyden lisäksi myös hyvää ja positiivista asiakaspalveluasennetta.

Järjestyksenvalvontaan ilmoittautuvien tulee olla täysi-ikäisiä. Järjestyksenvalvojakortti luetaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen. 

LIPUNMYYNTI

Lipunmyyjät ovat ensimmäisiä festivaalin henkilökunnan jäseniä, jotka asiakas tapahtumaan tullessaan kohtaa.
Paikka tapahtumaportilla on siis tärkeä ja asiakaspalvelutaidot työssä välttämättömiä. Hyödyt myös rautaisista hermoista, sillä ajoittain lipunmyyntikopille syntyvä jono voi luoda painetta.

Toisaalta työ on vauhdikasta, eikä siinä varmasti tule tylsää. Aiempi kassakokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työhön perehdytetään hyvin. Rahan käsittely täytyy sinulta luonnistuaLipunmyyjäksi voivat hakea myös alaikäiset.

TALKOORUOKALA

Talkooruokalassa olet varmistamassa, että taloonväellä on kivaa ja talkoohommat luistaa. Talkooruokalassa huolehdit, että pöydässä on syötävää ja juotavaa sekä siitä, että taukotila on siisti ja viihtyisä.
Et siis joudu kokkauspuuhiin, vaan ruoan valmistuksesta huolehtii paikallinen ravintola.

Talkooruokalassa työskenteleville kuuluu myös tehtäviä festivaalialueen siisteydestä huolehtimisessa. Tähän tehtävään voivat hakea myös alaikäiset.

ROUDAUS

Roudaajat työskentelevät lavan takana ennen keikkoja ja niiden jälkeen. Roudaus huolehtii, että esiintyjien tavarat ovat lavalla oikeaan aikaan ja halutuilla paikoilla.
Homma on fyysistä, mutta hyvällä peruskunnolla pärjää!
Tähän tehtävään voivat hakea myös alaikäiset.

 

YHTEISTYÖSSÄ