Talkootyö

Haluatko erilaisen festarikokemuksen? Liity iloiseen Vanhan Paukun Festivaalin talkoolaisten joukkoon. Ilman talkootyötä, eli sinua, ei VPF toteudu.

Talkoolaiset ovat mukana kotoisan ja välittömän tunnelman luomisessa ja ylläpitämisessä. Tervetuloa siis mukaamme tekemään festaria. Omalla panoksellasi mahdollistat tapahtuman onnistumisen. Talkootyö on vapaaehtoistyötä ja valitettavasti emme voi tarjota siitä rahallista korvausta.

Jokainen talkoolainen saa:

  • Työntekijäpaidan
  • Ruokaa ja juomaa
  • Taloonväki-rannekkeen, joka mahdollistaa ilmaisen sisäänpääsyn molempina päivinä
  • Pääsyn loppubakkanaaliin eli rääpiäisiin, jossa tarjolla ruokaa, juomaa ja viihdytystä
  • Pyynnöstä saat myös työtodistuksen

Ennen kuin ilmoittaudut talkoolaiseksi, mietithän, että olet valmis tekemään sitoutuneesti vapaaehtoistyötä festarin eteen.

Anniskelu

Anniskelussa olet töissä festivaalin ravintolassa nimensä mukaisesti anniskelutehtävissä. Toivomme kaikilta alkoholin anniskeluun osallistuvilta anniskelupassia, mutta se ei ole pakollinen. Anniskelun oppii kyllä tekemällä ja työhön opastetaan. Reipas asiakaspalveluasenne on ehdoton plussa!

Anniskelussa työskentelevien tulee olla täysi-ikäisiä. Toivomme myös, että pystyt sitoutumaan talkootyöhön molempina päivinä.

Järjestyksenvalvonta

Järjestyksenvalvojana osallistut VPF:n turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtimiseen. Järjestyksenvalvojat ottavat festivaalivieraat portilla vastaan sekä auttavat heitä mahdollisissa ongelmatilanteissa illan mittaan. Homma vaatii siis jämmäkkyyden lisäksi myös asiakaspalvelutaitoja.

Järjestyksenvalvontaan ilmoittautuvien tulee olla täysi-ikäisiä. Järjestyksenvalvojakortti luetaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen.

Plokkaus

Plokkarit ovat tärkeässä osassa festivaalin viihtyvyydestä huolehdittaessa kerätessään tyhjiä juoma-astioita ja muita roskia tapahtuma-alueelta illan aikana. Tässä tehtävässä voit toimia myös alaikäisenä.

Lipunmyynti

Lipunmyyjät ovat ensimmäisiä festivaalin henkilökunnan jäseniä, jotka asiakas tapahtumaan tullessaan kohtaa. Paikka tapahtumaportilla on siis tärkeä ja asiakaspalvelutaidot työssä välttämättömiä. Homma kysyy myös rautaisia hermoja, sillä ajoittain lipunmyyntikopille syntyvä jono luo painetta.

Toisaalta työ on vauhdikasta eikä siinä varmasti tule tylsää. Aiempi kassakokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työhön perehdytetään hyvin. Rahan käsittelyn pitäisi kuitenkin sinulta luonnistua. Lipunmyyjäksi voivat hakea myös alaikäiset.

Talkooruokala

Talkooruokalassa olet varmistamassa, että taloonväellä on kivaa ja talkoohommat luistaa. Ja miten se kävisikään parhaiten, kuin ruokapuolesta huolehtimalla! Talkooruokalassa huolehdit, että pöydässä on syötävää ja juotavaa ja että taukotila on siisti ja viihtyisä.

Talkooruokalassa työskenteleville kuuluu myös tehtäviä festivaalialueen siisteydestä huolehtimisessa. Tähän tehtävään voivat hakea myös alaikäiset.

Roudaus

Roudaajat työskentelevät lavan takana ennen keikkoja ja niiden jälkeen. Roudaus huolehtii, että esiintyjien tavarat ovat lavalla oikeaan aikaan ja halutuilla paikoilla. Homma on fyysistä, mutta muskelit eivät ole välttämättömiä. Ilmankin pärjää. Tähän tehtävään voivat hakea myös alaikäiset.

Ilmoittaudu nyt!

Jos sinulla on vielä jotain kysyttävää talkoilemisesta, ota yhteyttä talkoo@vpf.fi